По време на приготвяне - снимка от хаоса в кухнята |
Коледа наближава и аз ще бъда поредната досадна блогърка, засипваща ви с рецепти за коледни курабийки! По-скоро маслени коледни меденко-курабийки. Хубавото на коледните сладки е, че : 1. Може да ги оставите под елхата за Дядо Коледа, който в замяна да ви подари онова толкова хубаво палто, което сте си харесали... 2. Може да ги споделите с любимия човек ♥ 3. Стават много и от малко тесто и са дълготрайни, а с малко кулинарни трикове остават меки и годни за консумиране чак до Нова година, че и след това! 4. ... Което пък ги прави идеалния подарък за семейство и приятели, защото who doesn't loves cookies?! И така сега към рецептата за тези благоуханно вкусни меденкови бисквити. (не ме съдете строго, че не са идеални както исках, това се дължи не толкова на факта, че за първи път пека коледни бисквити, колкото на факта, че в квартирата си нямам шприц и приспособления за декорация, нито миксер за разбиване или хубава фурна, което прави направата на бисквитите и роял айсинга малко по-сложна...)