Sundogs

April 17, 2014


Както неотдавна споменах на фейсбук страничката на блога, наскоро замислих да създам нещо като нова рубрика тук, в която споделям за любимите си места, които просто са ми направили някакво впечатление.  


Накратко, мисля да ви запознавам с някое местенце, което ми е харесало, било то в България, или света, в някой град, село, магазин, заведение и т.н. На първо място реших да започна с любимият ми варненски бар. Първият път, в който ви споменах за Sundogs беше в един октомврийски пост, когато бях излязла на първа среща с Боряна и благодарение на чуденето ни къде да прекараме хладната вечер, тя ме "запозна" с него. И така разхождайки се, от дума на дума се промушихме през няколко сгради и скрити пътечки, докато Sundogs не се разкри в цялото си великолепие на кокетен малък винтидж бар, сгушен в страни от центъра, между няколко жилищни сгради.
Като любителка на всичко винтидж не ми отне много да се влюбя още от пръв поглед във вида на фасадата му с малките блещукащи светлинки, светещи табели, стари лампи и симпатична малка дъска с обедното меню, която беше закована на ламперията до вратата му. Извадих телефона от джоба си, за да щракна няколко снимки и вече знаех, че бях омагьосана от външния му вид и оставаше само да го разгледам отвътре... Не очаквах обаче, че ще ме завари такава магия.