PearlDent: The power of a single smile

October 28, 2015



Едно малко, червено подаръче криеше истинската сила на красивата бяла усмивка... Да! И то дойде точно до бюрото ми. Ето, че се очертава най-сетне да напиша един дългичък пост, за който търпеливо изчаквах да му дойде времето. Е, то разбира се дойде преди около месец, но покрай многото работа, не успях да отделя нужното му време и внимание, за да споделя всичко, което имам нужда да кажа. Но и търпеливото изчакване имаше полза, за да мога именно след няколко месеца употреба да тествам и проверя в дългосрочен план ефекта от един прекрасен продукт, който имах удоволствието да опитам благодарение на прекрасната Поли – избелващите лентички за зъби на PearlDent. А аз имам не едно и две неща, които да кажа.
Според снимките в телефона ми, датиращи от 25 юни тогава започнах употребата на първите лентички PearlDent и бях редовна – всяка вечер поставях по две и стоях поне час, понякога и повече (което предполагам не е препоръчително за хората с чувствителни зъби или венци, но аз не съм от тях и не съм усетила никаква болка дори и при час и половина действие)…

Силата на усмивката
Знаете как казват, че усмивката е врата към света, силата й е неоспорима, както и че една простичка усмивка, било то към любим човек или напълно непознат, може да оправи целия ден на всеки и да накара и даряващия я и получаващия я да се почувстват различно. Усмивката винаги е символ на позитивизъм, воля, щастие, обич, надежда… Но ако искаме тя да вдъхва всичко това трябва непременно да я поддържаме здрава, бяла и красива, което за много хора е непосилно поради прекомерната употреба на определени храни и напитки, наследствени заболявания на зъбите или просто склонност към бързо и лесно пожълтяване и натрупване на зъбен камък. За щастие аз не съм имала проблеми със зъбите си и винаги съм се радвала на здрава и донякъде права усмивка.