Tiny inspiration dose : The Love List

August 5, 2012


1.      Изкуство // Това му е най-хубавото на абстрактното изкуство - всеки вижда в него различно нещо и всеки го определя според собственото си въображение... Какво ли е изобразено на тази картина с водни бои от Nadia TognazzoРозови листа на цъфнала череша в тъмна гора, или може би парче пъпеш, нацелувано с червено червило? Кой знае...

2.      Музика // Този невероятен акапела кавър на нашумелият напоследък дует на Gotye и (любимата) Kimbra - “Somebody that I used to know” изпълнен от невероятните Pentatonix на няколко гласа ме накара да настръхна!


3.      Интериор // Питам се що за човек прави от толкова простички на вид неща такива чудеса на вътрешния дизайн? Ами кой друг освен Katie Graham – дизайнерка от Мелбърн, Австралия, собственичка на The Family love tree - магазин за невероятно обзавеждане, вдъхновено от Индонезийската култура. Всяка една от видяните стаи ме омагьоса със своя стил и индивидуалност... Определено бих искала да обзаведа дома си така.

4.      Храна // Какво е това? Това са невероятните кулинарно-фотографски произведения на изкуството от food-ографът Mowie Kay. Тези разтапящи небцето шоколадови тарталети с череши и бисквити Oreo веднага ми грабнаха очите и сърцето... А най-хубавото е, че не изискват печене!

5.      Стил // Напоследък съм „all over” комбинацията от рокля и кецове! Мисля, че стои чудесно – елегантна и фънки едновременно... Определено този тренд е задължителен за това лято, така че в момента съм „на лов” за подходящите гуменки! :)))

6.      Фотография // "Закуска в Тифани" е безспорно един от най-любимите ми филми (и единствения филм, за който съм ставала в 7 ч сутринта, когато излъчваха повторението), а Одри Хепбърн винаги е била истинско вдъхновение за мен, затова не се чудете, че се влюбих от пръв поглед в една от последните фотографии на приятелката ми Felicia Simion...

No comments :

Post a Comment