Red riding... sweater | OOTD

March 17, 2015

Ето че неусетно дойде и пролетта... NOPE. Само в мечтите ми. Времето е шантаво както винаги, един ден е слънчево и пече като за бански, а на другия се обличам в кожи като герой от Game of Thrones. И разбира се това аз дължа на глобалното затопляне и факта, че Майката Природа с пълно право си отмъщава на ужасното човечество, което я съсипва ежедневно, чрез ненормални метеорологични условия от около три години насам, но това е друг въпрос. Та, така де имаше и дни в които слънцето се показа и освен, че UV лъчите си направиха труда да увредят горния слой на кожата ми взе, че попече, хахах. И какъв по-хубав повод от този за един слънчев и пролетен импровизиран аутфит пост *drum roll*. It's been 84 years от последния подобен, така че идеята ми се стори добра и се възползвах от прекрасното време и гористата местност в университета, за да щракнем няколко снимки с моя приятел и фотограф Мустафа и взеха, че се получиха някои сполучливи кадри.
 Благодаря на Муси за прекрасните снимки! Може да откриете на Facebook страницата му MUSI PHOTOGRAPHY & VIDEO SHOOTING, а повече за него, проектите му и от кога се занимава с фотография ще има много скоро в блога!

Кожено яке: Terranova
Пуловер: Bexleys Woman
Пола: Orsay
Гривна: Неизвестен магазин

8 comments :

 1. ЧАРОВНИЦАААА!!! <3___<3
  Снимките са супер! А пуловера е просто... ЛЮБОВ! :P Бургундито ми е fave.
  Абе, бонбон си отвсякъде. :*

  ReplyDelete
 2. Прекрасна!!! <3 Изглеждаш толкова хубава, цвета на пуловера супер много ти отива! И поздравления на фотографа за феноменалните снимки! :))

  ReplyDelete
 3. Благодаря ти, Ив :) Цвета ми е един от любимите, бордото е винаги добър избор!

  ReplyDelete
 4. Благодаря ти, Тайййй <3 :* :* :*

  ReplyDelete
 5. Страхотен стил имаш : )

  ReplyDelete
 6. Много готин стил, мила :))

  www.gamesoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Благодаря, адаш, от теб това е голям комплимент! хихи :) <3

  ReplyDelete