About


Името ми е Преслава - всестранно развита личност, малко човек на изкуството и много странна птица. Имам безброй хобита и интереси: кулинарията, сладкарството, писането, поезията, езиците, фотографията, модата, кодинга и графичния дизайн, грима, козметиката, био начина на живот, интериора и творчеството са само част от тях и ги споделям тук, в своя личен блог. 
Завършвам бакалавър Журналистика, а писането е било и винаги ще бъде голяма част от живота ми. Работила съм като сладкар, преводач и по речни круизни кораби, затова наистина съкровено мечтая да пътувам по целия свят и да го обиколя. Малките неща ме правят изключително щастлива и смятам, че Дяволът е в детайлите. Обичам да прекарвам дните си енергично по задачи и събития, а вечерите - с хубава музика, чаша вино и интересни разговори с интелигентни хора.

  
DISCLAIMER
Presscious е личен блог, където споделям своите възгледи, мнения, препоръки и впечатления, базирани изцяло на лични усещания. Снимките и текстовете в блога са авторски, освен ако не е упоменат друг източник и не е даден кредит. Всякакви обидни думи, нападки, груби коментари и заяждания ще бъдат изтривани и не се толерират. Моля не взимайте съдържание от блога без изричното ми съгласие и уведомление.