The Versatile Blogger Award | TAG

September 22, 2013


Време е за нов пост и съм в чуденка кой точно да е от всички идеи, които се въртят в главата ми, така че докато работя по въпроса, реших да направя бързо прочулия се из блогърските среди TAG The Versatile Blogger Award, за който бях номинирана от "колежките" Мани и Ивелина , за което много им благодаря :) 

Това са правилата на Versatile Blogger Award:
1. Благодарете на човека, който ви е номинирал.
2. Включете линк към блога му.
3. След това изберете 15 блога/блогъра, които сте открили наскоро или следите редовно. Номинирайте тези блогъри за Versatile Blogger Award.
4. Избройте 7 факта за себе си.

7 факта за мен
1. Малко хора знаят, че обичам рап. По-скоро хип-хоп. Но не всеки, а определен... Много обичам The Weeknd и Drake и обожавам да рапирам Drake бързо, знам почти всичките му известни песни.

2. Любимата ми книга е "Балада за Георг Хених" на Виктор Пасков.

3. Никога не лягам рано, често имам инсомния и цяло лято лягах в 2-3-4-5 часа, като се е случвало и да спя само 3 часа.

4. Много обичам Boho стила - всичко шарено, цветно, aztec prints, пера, dream catcher-и, свещи, индиански мотиви и прочее.

5. Често обичам повече да стоя вкъщи и съм домошар (като типичен скорпион). Предпочитам тиха вечер с  топло ядене, приглушена светлина и любимия сериал с приятеля ми, отколкото да ходя по заведения, клубове и прочее. Не ходя по дискотеки, дори заведенията избирам внимателно и ако ходя то ще е на малки кафенета, кафе-книжарници, ресторанти, пицарии и т.н.

6. Имам акустична китара Кремона, но не мога да свиря на нея :( винаги съм си мечтала да мога да свиря на поне един музикален инструмент (и да пея паралелно с това).

7. Имам огромно чувство за хумор и всеки, който ме познава го знае. (не че се хваля) Обикновено аз съм човека с шегите в компанията, много често са ми казвали, че трябва да имам собствено комедийно шоу или да играя в standup comedy, докарвала съм хора до плач от смях, почти до напикаване и прочее. (това достига до тях с любезното съдействие на сарказъм и ирония)

3 comments :

  1. Благодаря ти много!

    ReplyDelete
  2. 5тата точка!!!! идеално те разбирам *кима*
    и мерси, мерси *muah*

    ReplyDelete
  3. Беше ми интересно да прочета фактите за теб,сега те чувствам една идея по-позната и ''невиртуална'' :)Благодаря ти за номинацията,още утре се заемам с таг-а :)Хубава нощ от мен(нали си колежка по инсомния,та сигурно не спиш още ) :*

    ReplyDelete