Yves Rocher Noix De Coco | Review

December 26, 2013

С наближаването на коледните празници не успях да се сдържа да направя и така отдавна мечтаните подаръци за себе си... Guilty pleasures, знаете как е. Затова просто не устоях и при последното си връщане в родния град се запътих с beauty мисия към симпатичната малка дрогерийка за био козметика с портмоне в ръка, насочвайки се веднага към стелажа с продукти на френската марка Ив Роше. След неустоимите препоръки за душ геловете им от няколко блогърки вече със сигурност знаех какво искам, въпреки чисто новия благоуханен сапун в банята си и късметлията с етикет "От мен за мен" стана Noix De Coco de Malaisie/Malaysian Coconut или с други думи перфектния душ гел с Малайзийски кокос.


Много исках да се сдобия със съкровище с бляскави частици от най-новата им Коледна лимитирана серия с аромати на ванилия, портокал, малини, какао и т.н., но сред малката наличност на продукти в магазина намерих само продукти с аромат на захаросана ябълка и част от някаква непозната за мен Коледна серия с натрапчив портокал и коледно дърво (?), които не допаднаха на носа ми достатъчно, за да се влюбя в тях от пръв... мирис. И така, след двучасово висене в магазина и въртене/отваряне/отпечатване на капачки, най-после носа ми достигна до перфектния аромат - този на кокос. Направи ми впечатление, че душ гелът е в доста изгодно количество за цената си (400 ml) и има непрозрачна и по-гъста консистенция от останалите, каквато имаха само още няколко душ гела, от които единия миришеше приятно на ванилия, но просто не можа да се мери с любовта ми към кокосовия аромат. Към същата серия имаше и мляко за тяло с кокос (около 9,70 лв), но реших да пощадя портмонето си и да си го взема на по-късен етап... И така, разплатих се с продавачката, след мирисане по целия път приятелят ми беше доволен, аз бях доволна и веднага се отправих към вкъщи, за да го пробвам. Щом влязох в банята, магията започна... Малкото помещение се изпълни с райски аромат на Малайзийски кокос още щом отвинтих капачката, а кожата ми се наслади на една прекрасна ароматна баня с хубавата му пяна. Още по-озадачена останах щом излязох от там и по кожата ми още се усещаше аромата, сякаш все още не го бях отмила. "Ще се отмирише до 10 минути като всички останали..." казах си, но останах изненадана от резултата. Ароматът на душ гела се усещаше буквално цяла вечер и не мръдна от там до другия ден (когато приятеля ми твърдеше, че все още мирише на кокос, но аз така и не усетих)! Бях удивена, наистина, само защото никога не бях използвала продукт за баня с толкова приятен и устойчив мирис, а и цяла вечер се сдържах да не се самоизям... Това са най-добре похарчените ми пари от месеци насам и съм много доволна от продукта, нямам търпение да имам възможността да си купя още продукти на Yves Rocher :) 
*Продуктът не ми е предоставен от марката, закупих го изцяло със свои средства и това е мое лично и искрено мнение.

Опаковка: Душ гелът съдържа Малайзийски кокос, алое вера гел, ботанически глицерин и измиваща база от ботанически произход. Няма животински съставки, pH неутрален е, а формулата му е изцяло биоразградима. Не е тестван върху животни! Не съдържа парабени.

Количество: 400мл

Цена: 7.90 лв

8 comments :

  1. Оххх, защо най-яките неща изникват точно когато съм изхарчила всичко що имаааам?! ;;;;;;;;__________;;;

    ReplyDelete
  2. Подуши "регулярната" ванилия (не коледната) - за мен тя е най-сполучлива <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Подуших обикновената ванилия (тя беше от серията на кокоса, същата опаковка и не беше коледна), хареса ми само душ гела, не и маслото за тяло, но пак не ми хареса 10000% като кокоса :D :3

      Delete
  3. (mm) След като свърша всички душ гелове, които имам,
    ще посегна и аз към някой Yves Rocher, усещам...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Няма да сгрешиш.. Божествен е, мирише не на обикновен, а на Малайзийски кокос, което според мен е кокосов аромат, примесен с малко аромат на ром.. Не знам, поне аз така го определям, прекрасен е <3

      Delete
  4. Трябва да се опита!
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. това кокос ли е
    о да
    май е кокос
    *крещи и се тръшка*
    обожавам кокос

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тръшкай се към магазина в най-скоро време, невероятен е *мирише го през 5 минути*

      Delete